TERBARU

Sunday, January 23, 2011

trivia

berbanding tangan sebelah kanan, tangan sebelah kiri lebih banyak melakukan kerja-kerja menaip

ikan jerung sahaja yg boleh mengerdipkan kedua-dua mata secara serentak dalam masa yang sama

dalam dunia hari ini, ayam lebih banyak dari manusia yg ada di muka bumi

Winston Churchill (bekas perdana menteri UK) telah dilahirkan di dalam bilik air wanita ketika ibunya sedang menghadiri majlis tari-menari

penguin merupakan satu-satunya burung yang boleh berenang tetapi tidak boleh terbang

seekor kucing mempunyai lebih kurang 32 otot di bahagian telinganya

burung unta memiliki mata yang lebih besar berbanding otaknya

dalam kebanyakan iklan jam, jarum jam pasti menunjukkan pukul 10.10

Wednesday, January 19, 2011

BLOGLIST QDA

QDA????pe tu????Qaseh Dahlia Adelia =)


comeykan???comeykan???hihihi....QDA nak rombak bloglist....nak join la...ngehngeh =) 

JOM GEGAR BLOG

another segment from Ben Ashari @ BA


jom gegarkan gegar gegar dunia blog =)

Mama Cyda 1st GiveAway

kali ni cik dayah plak tag saya


syarat-syarat : 
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. 
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.
klik banner kat ats tu k untuk join =)

sekarang nak tag 


selamat mencuba sumer =)



Adialuvluze : My First GA


tag kedua oleh cik syazana plak.....


sila lah klik banner kat ats tu wokeh..sila taw....untuk join GA nie.....=)

syarat-syarat dia simple jerk 

1. mestilah warganegra sah..kad pengenalan warna biru wokeh
2. kalau boleh jdilah follower tapi bukan satu paksaan
3. copy banner, letakkan kat sidebar dan ade link
4. kalau dh join, tggl komen dengan link entry
5. blogger bertuah dipilih secara rawak seramai 3 orang
6. tarikh tutup 28 februari 2011
7. tag kwan pun boleh tapi pastikan diowg taw =)

saya nak tag

cik dayah


TANGAN BERTUAH CIK NICO

Assalamualaikum..=)

dh lame kot  xupdate blog...bese tgk2 shoutbox dan balas blogwalking jerk....xupdate n3 baru pun....ngehngeh....actually dh lme dh kne tag dengan cik ummu untuk segmen "TANGAN BERTUAH CIK NICO" nie....


mau taw syarat-syaratnya leh la klik kat banner kat ats tu er dan boleh jgk klik SINI
hadiahnya mmg cantik menarik hadiah mmg da boom la

sekarang keje tag mengetag..saya nak tag

dan siapa saje yang bce entry nie...jom  join rame2...=)

Sunday, January 16, 2011

KAMU TAHU CINTANYA BEGITU BESAR, BILA..............................


  • si dia sentiasa ingat tarikh penting sperti tarikh lahir kamu, tarikh kamu berdua diisytiharkan sebgai pasangan 
  • tanpa di minta dia mempunyai inisiatif sendiri untuk membelikan kamu air mineral ketika kamu penat berjalan
  •  kamu yang sering mengakhiri perbualan telefon tapi bukan sebab kamu merajuk dengan dia ok
  • dia sakit kamu membelikan ubat untuknya dan bila dia sihat, dia tidak lupa membelikan kamu hadiah tanda dia menghargai kamu
dan mcm2 lagi la....hihihi..lu pikiaq la sendiri =p

Saturday, January 15, 2011

Saya Pelajar IPGKTAA

Assalamualaikum...(jawab taw =) )

Blog Pilihan Malaysia (BPM) ade wat satu segmen untuk budak2 IPG......giler rajin n baik gilerr BPM ni....so, sebagai seorang pelajar IPG saya pun nak join jgk la segmen nie.....hihihi...ehh..ehhh..sebelum tu nak bgtaw IPGKTAA stand for Institut Pendidikan Guru  Kampus Tengku Ampuan Afzan....ngehngeh =)

dari bumi pahang darul makmur, 
kami penuntut berikrar,
mendidik membimbing penuh usaha, 
membina negara jaya

tetap mengamal rukun negara, 
agar hidup kita bahagia, 
bersatu pasti akan berjaya, 
untuk nusa juga bangsa.

dengan semangat waja,
kami terus berjuang, 
rela kami berkorban, 
itu tersumpah tercipta

inilah sebahagian daripada lirik lagu IPGKTAA.......lagu pembakar semangat gitu..hihihi....mesti kowg leh agak dh kan IPG ni ade kat mane....kat Kuala Lipis, Pahang Darul Makmur...pejam celik, pejam celik...dh hampir 3 tahun setngah saya kat bumi afzan nie....masih ade 2 tahun lagi...korang rasa lame ke sekejap 2 tahun tu????sem ni dh kne praktikum....fuhhhh,,,takut n cuak babe....sem ni praktikum subjek major....subjek major saya Matematik, subjek minor ade dua, Bahasa Inggeris(BI) dengan Pendidikan Jasmani(PJ)...diowg-diowg yang kat bawah ni la yang berjuang bersama saya....saya sayang diowg..sebab ape???sebab diowg beeeeeeeeeeeeeeeesssssttttt =)


nampak tak,,nampak tak..ni sumer muka kanak-kanak..minggu 1st masuk IPGKTAA..kitowg bru kenal la time nie..16 Julai 2007ngehngeh.....



ni muka2 pas setahun kat IPGKTAA...1st anniversary kelas kami....16 Julai 2008


ni muka2 pas 3 tahun....3rd anniversary kelas....16 Julai 2010

sumernya dh alami transformasi......tapi still bersatu teguh, bercerai roboh..ngehngeh =p


ni waktu kat tc..suke gambar ni...so,,tak kira nak letak jgk gambar nie....hihihi

banyak pengalaman manis berbanding pengalaman pahit sepanjang belajar untuk jadi guru nie....dikelilingi kawan-kwan yang mmg happening dan syok habis mmg merupakan pengalaman paling manis sekali....nnti bila sumer dh berpisah, dh di"posting"kan kat tempat-tempat lain...pengalaman-pengalaman ni la yang akan buat rasa rindu pada diowg tu lebih *mood : sedih*....chewwaahhh..tapi seyes babe...mmg pengalaman belajar bersama-sama kawan2 ni la yang besh....bnyak aktiviti yang kitowg lakukan bersama...salah faham tu mmg la kekadang wujud,,sedangkan lidah lagi tergigit...kira bila ade salah faham antara kami tu la merupakan kenangan pahit.....

apakah perubahan yang saya mahu dalam sistem pendidikan negara sekarang ni..fuhhh,,,susah tu...dasar pendidikan dah ditetapkan...saya cuma perlu memikirkan cara yang berkesan dan paling efektif untuk melaksanakan dasar tersebut...cuma saya ingin menukarkan persepsi pelajar tentang "belajar untuk peperiksaan"....ramai pelajar sekarang ni belajar semata-mata untuk peperiksaan..bila tamat peperiksaan maka tamatlah sumer yang diowg belajar..lupa habis...tu la yang berlaku kepada saya jugak..hihihi..smpai sekarang pun cm2....so,, saya memang ingin mengubah persepsi dan pemikiran seperti itu...saya mahu mereka belajar demi masa depan dan aplikasi dalam kehidupan....

terima kasih pada siapa yang membaca entry ini.. =)

Friday, January 14, 2011

hanya 15 minit, betis menawan.............................

mesti ramai perempuan yg ingin betis yang menwan...jom kita cuba cara untuk..hanya dengan 15 moga-moga betis kita leh jadi menwan...ngehngeh =)


1. berdiri tegak dan letakkan tangan atas kerusi
2. tarik nafas dan angkat kaki menggunakan hujung jari. bertahan selama 5 minit
3. lepaskan nafas serentak dengan menurunkan kaki sedikit demi sedikit



1. duduk, tegakkan badan sambil tangan lurus ke bawah
2. tarik nafas sambil angkat kaki gunakan hujung jari selama 5 minit
3. lepas nafas sikit demi sikit serentak dengan turun kaki. 


1. berdiri tegak, tangan pegang kerusi
2. tarik nafas dan angkat sebelah kaki selama 5 minit
3. akhir sekali, kaki diturunkan sikit demi sikit

****ulang langkah demi langkah ni sebanyak 2 kali****
***Selamat Mencuba***

sumber : majalah remaja 1 Julai 2010
so pasni leh beli majalh remaja k..banyak info yang kita leh dapat

Thursday, January 13, 2011

5S CIRI ORANG BERJAYA

5S yang boleh diklasifikasikan sebagai ciri orang berjaya

1. Sabar - menerima apa jua yang datang dengan tabah dan sabar..jgn duk hingaq sini hingaq sana..menegeluh sini,,mengeluh sana

2. Strong - berani dan kuat sahut cabaran

3. Sensitif - oopppss,,bukan duk touching2 wokeh tapi sensitif kat sini maksudnya peka pada keperluan orang lain dan keadaan

4. Serius - serius lakukan sesuatu...jgn duk men2..

5. Super Power - memaksimumkan kekuatan yang ada pada diri untuk mencapai apa yg diimpikan

"If you have made mistakes even serious one, there is always another chance for you. What we call failure is not the falling down but staying down" 
(Mary Pickford)

Wednesday, January 12, 2011

segmen : Bermadah Pujangga


nampak header tu....haruslah ade header tu coz segmen ni Segmen BA : Bermadah Pujangga


ku madah kan kata pujangga di bawah pohon-pohon menghijau *intro-intro - ehem,,ehem....baiki suara*

di sebalik kegelapan, masih tersinar satu cahaya yang bisa memberi si pohon peluang ber"fotosintesis"..yang bisa menerangi jalan sempit...

fuhhhh,,selesai madah pujangga ku...=)


Tuesday, January 11, 2011

AIR MATA DAN RASIONALNYA............................


Penah tak korang terpikir kenapa kita diberikan air mata....secara rasionalnye kenapa???saya pernah tgk satu carekarama tapi tak ingat dah tajuk ape...Zamarul Hisyam berlakon....waktu tu anak-anak dia menangis sebab ibu (Rita Rudaini) diowg pergi tgglkan diowg sumer...ada satu dialog zamarul dalam citer tu....dia tanya anak-anak dia....""Taw tak kenapa kita diberikan air mata"...."supaya kita dapat merasa dan menunjukkan apa itu rasa sedih,,apa itu rasa gembira"....kekadang kerana terlampau gembira kita menitiskan air mata dan selalunya kerana sedih tanpa sengaja kita akan menitiskan air mata....susah nak tahan kalau air mata tu nak jatuh...walau sekuat mane kita cuba tahan....dia tetap akan jatuh kalau dia mmg nak jatuh....huhuhu....

boleh tak kowg bayangkan kalau kita xde air mata???apa yang akan jadi dengan diri kita kalau kita sedang bersedih???tak boleh nak lepaskan rasa sedih tu kan.....jadi berterima kasih la kerana kita dikurniakan air mata...sememangnya Allah dah ciptakan segalanya indah dan sesuai dengan keadaannya....

GILERR CANTIK GAMBAR-GAMBAR SHUTTERSTOCK....

Semalam waktu ngah cari gambar-gambar untuk wat header baru blog, cari punye cari punye cari....jmpe banyak giler gmbar yg ade caption shutterstock...sumer cantik babe...seyes cantik....rupa-rupanya shutterstock ni website yang menghimpunkan sumer gambar-gambar dari ramai photografi..



leh wat duit gak ngan shutterstock nie....xcaye tgk snie....

leh p kat web SINI.....


gambar-gambar dia pun ade banyak category...jom layan gambar2 shutterstock



dua-dua gambar kat ats tu category outdoor...wat pre-wedding besh kot gambar cmni..seyes!!!




category animals


category interior



cantik-cantik kot..suke gambar2 dia...shutterstock ni ade BLOG, FACEBOOK jgk wokeh

nampak tak gambar kat ats nie....ni la yang saya pilik untuk jdikan header
kalau nak cuci-cuci mata tgk gambar-gambar cantik ni klik and klik and klik jerk link2 kat ats tadi wokeh derrr.....

selamat menjamu mata..hihihi

Sunday, January 9, 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...


kat ats tu adalah banner untuk GA : Awak busuk nie....unik la nama GA nie...klik jerk banner kat ats tu k kalau nak p terus kat link contest

apa yang perlu dibuat:

 1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...(haruslah letak banner tu kat dalam entry tu..cam saya buat tu...and pastikan jgk entry tu link terus ke entry contest) ~~~DONE~~

2. Jadi follower blog edy tu ~~~DONE~~~

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure mereka tahu

saya tag 
:::::diya::::
::::::mirgawansya::::

~~~~~~DONE~~~~~

4. Tinggalkan link entry kat ruangan comment entry contest edy ni ~~~~DONE~~~

TARIKH TUTUP 12.1.2011 TEPAT 11.59AM

hancur berkecai remuk remik hatiku.................



performance shahir malam ni.....meng"luluh" remuk remik kan hatiku.....nampak shahir kurus xbermaya jerk....npe shahir ajak nasha yang bce sajak tu kalau ajak saya....conform menang punya...wahahaha....pandai la plak ko bersajak sakinah......impian jerk la....walau cmnepun,,,xpe la...mungkin xde rezeki.........yang penting dapat jadi finalis AJL wokeh....

yang xleh pegi derrr...ana raffali jadi juara...xpela...mungkin tu rezeki dia....tahniah pada sumer peserta AJL....

ape-ape pun ALLY, CHERYL DAN FAIZAL memang terbaeeeeeeekkk wokkk......two thumb up for their good performance..


KECANTIKAN AISHWARYA RAI SEPERTI BUAH JAMBU

apakah????bagaimanakah????siapakah yang berkata sedemikian?????


fulamak.....mmg cntik giler babasvla weiii....


pehhh,,,,merah,,licin...cm lazat jerkkan...

apakah kaitannya????????????cuba gunakan teknik banding beza dan kaitkan dengan tajuk n3 kat ats tu....masih bluurrrr????

saya pun terkejut jgk bce statement tu dalam surat khabar td...tadi kwn saya syazana ade bace surat khabar bukan surat layang...saya ni bukan xmau bce surat khabar tapi xreti baca...nnti saya bce surat khabar cm baca novel plak...dari satu perkataan ke satu perkataan..gilerr lama...

tadi belek punye belek punye belek...ternampak la artikel tu....rupanya isu tu heboh kat bollywood sekarang ni...seorang ahli hortikultur Haji Kaleemullah memberi persamaan akan sejenis buah jambu India sama dengan aishwarya Rai...sebab menurutnya, kelazatan, kemanisan dan kecantikan kulit buah jambu itu diibaratkan sama dengan aktress tersebut....berdasarkan kajiannya sebelum ini,,tiada jambu yang berjaya dikacuk jadi cantik cam tu......begitulah citernya....tapi relevan ke kecantikan jambu dikaitkan dengan aishwarya????

Saturday, January 8, 2011

KISAH KASUT, AKU DAN KEDAI KASUT



kasut???kasut tu apa???aisyyykkk,,memang nak kena ketuk kepala la kan spe yang xkenal kasut...memang kes pelik bin ajaib la kalau ade orang waras yang xkenal apakah kasut...meh nak habaq mai kisah kasut, aku dan kedai kedai kasut..

seyes aku xigt dh tarikhnya bila tapi aku ingat lagi ape yang berlaku pada aku, kasut dan kedai kasut tu....tambah sowg lagi watak dalam citer ni adik aku, Jannah.....citer bermula apabila aku teman dia cari kasut...aku suka kasut yang agak tinggi dan xsuke kasut yang flat sebab aku ni rendah orangnya..tapi adik aku plak len...die suka kasut yang flat sebab dia tinggi....kami singgah VERNS dan tgk kasut2 yang sesuai....waktu adik aku ngah test2 kasut yang dia berkenan,,aku pun test2 gak kasut2 yang aku berkenan....then,,aku kemas2 kasut yang aku test tu..kowg leh predict tak pe yang berlaku.....aku yakin xramai yang ade pengalaman cmni....ntah cmne,,,aku leh letak kasut adik aku kat tempat kasut bru2 tu...kowg leh bayang tak..kasut lama di kalangan kasut-kasut baru..leh wat karangan autobiografi ni..."kisah si kasut lama bersma teman-teman baru"..wahahahaha....bila adik aku dh siap test..dia pun cari kasut dia,,,pehhhh,,,xleh tahan la kan..aku pun tumpang cari sekali...cari punye cari rupanyan kasut dia ade atas rak....kitowg pun ape lagi..gelak sakan la kan kat situ...giler malu and lawak babe..cmne aku leh xperasan..mungkin sebab ksut dia nampak cm ksut baru kot...sekarang aku lebih berhati-hati dlm bab nie....aku xkan benarkan diri aku nampak di"badut"kan untuk kali ke dua...wahahahha....

eh..pesal kau citer pasal kau ngan kasut plak sakinah.....sebabnya aku di tag oleh my fwenz, Syazana untuk join contest You, ME and Shoes....


contest end on Jan 24rd, 2011
for further information,,,klik,,klik and klik banner kasut gerak2 kat ats tu wokeh..mudah saja... 

sekarang keje tag-menge"tag"...

:::: cekla ::::
::::yana::::
:::::intan::::
:::ujang:::

jom ramai2 join this contest....nak taw syarat-syaratnya klik kat SINI oke....

contest ini tamat pada January 23th , 2011 tepat pukul 23.59 pm 

IF THE RAIN IS HARD AND YOU DON'T HAVE THE UMBRELLA............



if the rain is hard and you don't have the umbrella,,,you can just look for the shelter...but if you don't have anywhere to shelter.....just enjoy the rain...because if you don't enjoy the rain...you are wet and you are even hot headed...

maksudnya...kalau kita ade masalah tapi kita xde jalan cmne nak selesaikan masalah tu....jmpe jalan buntu....sehingga tak tahu nak wat pe2 lagi....terimalah masalah tu sebagai satu dugaan..terima lah dengan hati terbuka..jangan mengalah cepat dan tension2 sbb kalau kita tension2 pun..masalah tu still ade dan takkan selesai....malah kita yang akan peningg pk masalah tu...lebih baik enjoy the problem and pk jln terbaik.......chewahhhh...yo yo oooo jerk ko sakinah.....sebenarnya ayat kat atas tu salah satu dialog dalam citer "you to me are everything"....saya tafsirkan mksud tersirat di sebalik dialog tu lebih kurang cm2 la....besh kot citer tu...citer filipina....ade romantik,, ade lawak...enjoy watching it..


Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA........................



Ben Ashaari @ BA kata.......mereka kata adalah segmen 2011 yang dibuat untuk sumer blogger baru atau lama...so,,mmg kne dan sesuai sgt la kan coz saya blogger baru yang baru pandai meniarap dalam dunia blogging nie....wahahaha

kepada blogger yang sedang melwat blog "Colour of True Life" ni..sakinah ucapkan tQ so much dan selamat datang...blog ni biasa jerk,,,banyak kekurangan mungkin...al-maklum la orang baru..xde banyak pengalaman lagi, n3 pn xsmapai 50...kalau nak ikutkan rangking tu kira fail la kan...hihihi... but still i hope uolz enjoy terjah masuk blog nie.....say cheeeeeeeeeeeseee dan selamat berkenalan.....

Wednesday, January 5, 2011

Cerita Pak Pandir dengan kueh cucur udangnya


Pak Pandir berniaga kueh kat gerai depan umah nye..nama gerai die "cucur udang Pak Pandir"....

Pada suatu pagi, dengan ditemani bunyi-bunyi moto dan bunyi yang dilepaskkan pak pandir...seorang pelanggan tetapnya datang dan.....................................................................................................................

"""hoooiiiiii,,,,pak andir....apesal cucur  udang ni xde udang pun,,tepung jerk semata-mata....nama jerk cucur udang...xsedap langsung...wat abeh duit aku jerk bila cucur udang ko ni"""""

pak pandir dengan selambanya menjawab

"""Ehh,,pesal plak nak mara-mara..kueh aku xde udang ko nak kecoh2...tu2 pak mat tempe yang jual cucur badak kat depan tu..ko xnk plak mara....aku xnampak pun dia letak badak dalam kueh dia....rilex jerk... ko x nak mara plak...aku baru xletak udang..ko dh nak mara-mara..pedahal???"""

tersentap mengkarong si pelanggan itu....ohhh pak pandir tetap pak pandir dan xmungkin menjadi mat jenin atau si lucai dengan labu-labunya........................................................................


woot-woot bloglist

oppppsssss...dh kne tag oleh SI COMOT YANG COMEL untuk join bloglist woot-woot nie....disebabkan masih muda dan mentah lagi kan dalam dunia blog ni...so, xsalah la asenya nak menyempit2 kat woot-woot bloglish nie...

woot-woot dh kne kan syarat dh... 


  1. follow woot woot...(click jerk kat "Follow" yang ade kat sidebar woot-woot  tu wokeh...xsusah pun)
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "(jangan tuleh tjuk lain plak)....
  3. dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang woot-woot dh tulis....(ni copy paste dh ni,,pastu edit-edit skit..yang dalam braket ni ayat saya la kan...bukan woot2..sje jerk..hihihi)
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini.
skunk my turn nak penuhi syarat2 tu la plakkan.....

blog ni blog campur-campur cam rojak.....syok wooo...hahahaha
entry besh yang penah tulis...pehhhhhh,,ni yang sesak nafas ni...al maklum bru lagi,,,mane nak taw entry mne yang besh..hahahahah..tapi saya letak jerk la kan
~~~~ http://sitinoorsakinah.blogspot.com/2010/12/bibir-kering-dan-merekah.html~~~
~~~http://sitinoorsakinah.blogspot.com/2010/12/biar-begini-sampai-kapan-pun.html~~~~

next,,kita tgk spe yang kne::::
::: dayah :::
::: aina :::
:::miss independent :::

selamat mencuba sumer and boleh la knl ngan WOOT_WOOT

Monday, January 3, 2011

berisi dan rendah adalah comel

wahhhh,,,,tgk2 tajuk entry tu...btol tak???korang setuju tak......mai ramai2 kita tgk sumer bukti2 yang telah dikeluarkan oleh my hubby nie

bukti pertama : cartoon terkemuka "doremon" 


si dia : cuba tgk doremon tu,,comey jerk kan,,rendah + gemuk....comeykan????
saya : mmg la si kucing montel ni comey......tapi dia kan cartoon jerk
si dia : tapi ramai orang suka tgk

**dalam hati kecil berkata ~~~ok~~~**

bukti ke-2 : Sinchan


sinchan pun comey sangat2

kesimpulan : mmg la sumer cartoon tu comey2 belako.....ohhhh,,,kamu bijak memang bijak dear..love u =)



"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"



oleh sebab internet ni sangat lembap dan boleh dikatakan kalau internet lawan ngan siput ke kura-kura ke...siput ngan kura-kura tu yang menang...so, xsempat nak join sumer segmen2 yang kawan2 blogger tag....untuk Izamir punye GA ni..mula2 Ummu tag, then Cieda and Dayah...amik kau tiga owang sekali....time kasih sumer coz tag saya =)

Nak Sertai..? Sila Klik Gambar..

ha!!!ni la poster GA tu....sape2 yang nak join leh la dengan tak teragak-agak klik kat poster tu wokeh..mudah saja....klik!!!klik!!!klik!!!

nak ajak mereka yang bawah ni cuba2 n sokong2 GA nie...


enjoy join this GA sumer =)

Sunday, January 2, 2011

Luckydraw yang lucky

status internet sekarang adalah lembap seperti kura-kura berpacaran yang sedang bersiar-siar di taman...saje jerk letak status internet dlu.....xde motif langsung...wakakakaka......


ehhh....ni pesal tetiba ade tertepek gambar kat ats tu lak kan...actually, mula-mula nak ucap time kasih pada misz nana sebab wat segmen luckydraw nie...ohhh,,,sungguh xsngka,,,ter"lucky" plak kali ni....selama hampir 23 tahun saya bernafas ni la my second luckydraw yang lucky.....hahahaha....permulaan 2011 yang ala-ala baik gitu...alhamdullillah....moga 2011 akan terus jadi lebih baik untuk saya dan untuk sumer..... =)