TERBARU

Saturday, June 28, 2014

1 RAMADHAN 1435 HIJRAH

Alhamdulillah...Allah bagi lagi sekali kesempatan bertemu dengan Ramadhan tapi kali ini dengan status yang berbeza... Ramadhan kali ini disambut sebagai seorang isteri dan bakal ibu..

Semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dengan kehadiran suami n my little caliph... insyaAllah... harap dapat bertahan untuk puasa penuh...

Sekian

Friday, June 27, 2014

ULTRASOUND 3D / 4D

assalamualaikum w.b.t 

Just nak share satu klinik yang super duper bagus servicenya.. KLINIK DR ANIS... Dr Anis pun cantik, manis, sejuk je mata memandang... hihihi.. harganya pn berpatutan dengan service yang diterima..khamis yang lepas, kami buat scan 2D+3D+4D harganya RM120 plus dapat satu keping CD yang kat dalamnya ada gambar dan video bb... dr anis juga suggest amik ubat untuk brain bb... NEUROGAIN PB...so total RM170.. lari  juga dari budget asal kami... but it's ok... sangat berbaloii even tak dapat tgk rupa bb yang jelas,, sebab bb umi n abi ni pemalu orangnya.. kedudukan bb mengadap ke bawah n tali pusat betul2 dekat muka bb..so,, susah nk dapatkan angle.. dr susah ke kiri ke kanan..kacau-kacau bb,,, tetap xnak berubah kedudukannya,,, tangan jerk berubah,, tu pn still tutup muka..baik sungguh bb umi n abi ni.. xpe,, nk suprisekan umi n abi kan... can't wait to see u my little caliph... another 10 weeks to go... insyaAllah... doakan segala-galanya dipermudahkan... 

sekian.. =)