TERBARU

Thursday, April 18, 2013

LOOKING FOR A JOB!

image credit to google image 

ehem...ehem...hensem gak mamat dalam picture kat atas tu... motipppp???? wahaha.... ok2.. tgk apa yang dia tulis tu ye " LOOKING FOR A JOB"... kenapa plak kamu ni kan sakinah... tetiba.. motipp??? sebenarnya...next week akan bermulalah hidup saya sebagai PENGGANGGUR TEGAR... T.E.G.A.R ok fullstop.......... memang la status saya sekarang adalah penganggur jugak sebab belum dapat posting lagi.. BELUM posting okeyyy..tak mengapa,, tak mengapa,,, belum rezeki lagi... walau bagaimanapun sejak awal bulan 1 hari tu,, alhamdulillah saya dapat menjadi guru ganti dan esok adalah hari terakhir saya berkhidmat sebagai guru ganti... jadi,, akan bermula kehidupan yang betul-betul penganggur tanpa sebarang kerja secara rasminya pada 23 April 2013... jadi,, saya sedang memikirkan apa kerja lain yang saya boleh buat.. dan masih sedang memikirkan..wahaha.. al-maklum lah konVo nnti nak pakai duit jugak kan.. tak kan nak guna duit PAMA memanjang...jadi perlu la mencari alternatif lainkan...

mood :  SEARCHING........................................................................................ FOR A WAY TO GET INCOME............................... ANYBODY???

3 comments:

nik ros said...

moga dapat kerja yea.chaiyok2
lama jgak nak tunggu posting kan

sakinah said...

tQ @nik ros =)

mR.nawza said...

Salam..ohh,teacher wannabe jugak la nih. I join the club..hehe