TERBARU

Thursday, April 25, 2013

GAME ADDICTED : CANDY CRUSH SAGA PART 2

ALHAMDULILLAH


dh berjaya settle kan level 30.. now at level  33...setelah dua hari berhempas pulas di level 30... alhamdulillah tadi lepas buat entry pasaiii candy crush ni.. dua kali try terus pass... seronok bukan kepalang... terus buat lompat bintang 10 kali sambil kira kuat-kuat... ok..ok.. tipu... hihi... 

ok..tadi kuar ngan mak.. dapat beli dua buah buku baru..

  
nampak jerk muka profesor dr muhaya ada pada buku tu.. terus bace sinopsis buku ni and terus amik beli... lagipun saya memang suka bace buku-buku motivasi ni..nnti dh abehbce leh wat review pasal buku ni plak... harga buku ni = RM 13


buku resepi ni pula saya beli sebagai persediaan untuk menjalani hidup berumah tangga... chewah... motippkan... padahal kebanyakan kuih muih dalam ni semua mak pandai buat.. nak mintak resepi dari mak pun blh.. tapi takpe la.. nak juga ada buku resepi kuih ni... berbaloi... 46 resepi mudah dengan harga RM7

ok... nak p sambung main candy crush lagi... 

bubye


6 comments:

Alien Ohsem said...

You're gamer x) Good Luck with your candy game. I'll download it Ngee

sakinah said...

thanx @alien ohsem.. download taw =)

Nasuha said...

Saya dh lama teringin nk bl buku prof dr muhaya tu..tp blm berkesempatan..

sakinah said...

@nasuha :: takpe nasuha... nnti awak pun mesti berkesempatan dapatkan buku ni... hihi

nik ros said...

beli gak buku resepi tu. mmg best. dia ajar step2 nak masak kan, cuma rajin dan malas jea nak masak..hehe

Anonymous said...

We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
Your website provided us with valuable and work on .
You have made ​​an impressive job and our
all the community can be thankful to you .
Definitely believe that you stated . Your favorite reason seemed to be at the
web easy factor to take into account of . I tell you , i definitely
get annoyed consider think issues
not understand about . You controlled perfectly as defined on all
managed to hit the nail on the top without having side-effects , people could take a signal.
Will probably be back to get more. Thanks

Stop by my website: Hack Dragon Story