TERBARU

Wednesday, December 12, 2012

SUATU KETIKA

setelah setahun meninggalkan blog ini usang tanpa sentuhan,,tanpa jengukan,,,entah kenapa,, semalam,,hati terpanggil,, tangan tergerak untuk menekan huruf-huruf kekunci mengintai laman usang ni...akibat bosan barangkali,, menternak lemak di rumah tanpa berbuat apa-apa,,, ok fine!!! konon ayat sastera,, berbunga-bunga bagai,,, entry nye tajuk,,, takde kaitan... merapu saja.. walau bagaimanapun,,, satu frasa nak share kat sni """ KU SERAH SEGALA KETENTUAN,, BIARLAH MASA YANG BERBICARA"""... 

nampak cm pasrah kan...takde ape2 pun sebenarnya... cuma terfikir,,, bila dh berusaha,,,berdoa dan last sekali tawakal... waktu tu la,, serahkan segalanya pada Allah,,, kerana Allah tahu bila masanya yang sesuai dan terbaik untuk sesuatu tu jadi pada kita... biar masa yang berbicara tetapi setelah usaha dan berdoa... 

p/s : Dialah yang MAHA MENGETAHUI,,,

2 comments:

nHar said...

berhabuk!!! heeee..yakin dengan janji Allah, hati akan sentiasa tenang.. :D

sakinah88 said...

habuk berkepuk dh.. hihi... insyaAllah.. just put the trust to HIM =)