TERBARU

Thursday, December 27, 2012

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER!!!


blogwalking td kat blog ahsfantasy24.. nmpk satu segmen yang dianjurkan oleh beliau yang kelakar lagi comeiii tu... oleh sebab, dah lama rasanya diri ini tak join mana-mana segmen,, maka maklumat telah disampaikan oleh otak kepada jari-jari tangan untuk menyertai segmen tersebut... toche-toche cik manis sebab menganjurkan  [Sticky] Bloglist Blogger Baharu 2013 | Segmen Tambah Follower!! yang boleh dapat award awesome tu sebab ramai juga yang join... and i will be one of them..tehehe... jom join sama-sama... just klik pada banner kat atas or tekan SINI ...

p/s : jom ber"blogwalking".. =p

8 comments:

Nisa Hussin said...

Follow sini.hope sudi follow Nisa balik dengan seikhlas hati ♥


http://stilovkatahatistilovastrid.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

sakinah88 said...

thank nisa...i'll.. keep in touch =)

Nasuha said...

Salam perkenalan. Saya dari yang segmen sma. Keep in touch :)

SyamimiNazifa said...

salam perkenalan, dari segmen sama :D

ahsfantasy Ryu said...

Assalamualaikum..
Ouch! Kelakar ya? hehe.. Dear, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

Rabia said...

Salam dari segmen sama..done follow u..follow me back :) ..salam perkenalan.

Daddy Zuki said...

Salam. Harap sihat sentiasa. Pakcik dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

Kila Lala said...

salam kenal...
singgah kejap dari segmen yang sama. jom kenal2 :)

http://iamkila.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-blogger-baharu-2013.html