TERBARU

Saturday, December 29, 2012

jangan lepaskan peluang - kerja baru buat si pengganggur!!!!

assalamualaikum semua.....
hello..hello..haiii



haaaa...nampak tak lambang apa kat atas tu,,,pasti ramai yang pernah menggunakan perkhidmatan di pejabat pos ni kan.. bayar bil,, renew lesen,, menabung,, hantar surat dan macam-macam lagi la... so,, jangan lepaskan peluang meenyertai peraduan yang disediakan oleh POS MALAYSIA ni


Peraduan SENANG DAN MENANG... senang jerk nak join peraduan ni.. uolls pegi jerk kat mana-mana pejabat pos tapi dengan urusan la kan.. then,, amik borang penyertaan ni... cari 10 perkataan tersembunyi dalam petak yang ada huruf banyak-banyak tu... pastu buat slogan tak lebih dari 30 patah perkataan... mudah jerk kan. menang ke kalah ke,,,belakang cerita,,, alang-alang menganggur takbuat apa-apa ni kan.. wat la keje-keje cmni.. manalah taw nasib menyebelahi dan murah rezeki.. untung-untung dapat bawak balik PROTON PREVE sebijik... ha,, amik nak kaw.. terjojol mata jiran-jiran sebelah umah,, penganggur bawak balik preve... gitu kan... masih ada masa ni... jom join... kerja baru ni... good luck pada semua yang nak join nnti... hihihi


p/s : jodoh pertemuan, ajal maut,, rezeki semua di tangan Allah... seiringkan usaha, doa dan tawakal =)


3 comments:

SnowQueen said...

wahh.. hebat. nnt nk g pjbt pos :D

sakinah88 said...

pegi2 yunk.. jgn xpegi.. xsalah cuba nasib... hihihi

Etuza Ezawarna said...

pos di Keningau pun ada juga...memang nak ke sana pagi ni.