TERBARU

Saturday, March 5, 2011

limau ais kat kedai belakang stesen keretapi lipis memang terbaek wokkk!!!!!

xcam panjang la plakkan tjuk entry tu....biaq p la..jnji paham....ngeh3...

meh nak habaq mai....sekarang ni, saya mmg dh jatuh cinta tahap gaban kat limau ais.....tapi limau ais kedai belakang ketepi lipis jerk la kan..gerai die simple jerk tapi seyes mmg air2 kat situ...cukup rasa...my hubby pun cakap perkra yang sama..so, mmg terbukti marvelous la kan....



nampak tak tu.....mmg cukup masam-masam manisnya....kalau minum dua gelas pun xcukup...sedap babe...sedap... wa xtipu maaa....harga pun berpatutan...RM1.00 jerk....xrugi2...

roomate saya cakap, dia sanggup datang ke lipis untuk minum limau ais ni semata-mata...giler tak giler tak???semuanya sebab air tu mmg terbaeekkkkkkk wokkk!!!

ni plak...nasi kerabu....kat kedai tu jgk.....besh sgt2 jagk......lapar2...rasa nak makan sekarang.......harga murah jgk RM4.00...murahkan......

nak tgk penangan nasi kerabu dan air limau ais tu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
tada

licin kot...xde sebutir nasi pun tggl....wahahahaha...bukan sebab i gelojoh wokeh tapi sebab mmg thumb up up.....besh sgt...  

sape2 yang datang ke lipis....singgah la p makan kat kedai tu wokeh..cheewahhh,,,promote kot.....


muka sonok dapat makan dengan lazatnya...nana tajima...hahahha.....ok fine....perasan....

tu jerk nak citer..ngeh3...

spe2 yang bace entry nie...time kasih er=)
jemput2 la dtg lipis makan nasi kerabu n limau ais die... 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~adiossss~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




4 comments:

xcyber said...

lazat..
nk jugak..blanje ea

sakinah88 said...

mmg lazat sgt....hu3
blnja???nnti pk lain..hihihi

Akmal Khalidah said...

sedapnya..lapar pulak -_-

sakinah88 said...

akmal

::mmg sedap...hihihihi...p lipis makan jom::