TERBARU

Saturday, March 5, 2011

CIS!!!!CIS!!!!INTERNET DEFENDER PEDEHALNYA..........

siyesly mmg tgh bengang dan mengang sekarang yawww.....semalam waktu tgh cari-cari bahan untuk assignment budaya dan pembelajaran...tetiba ade la something muncul kat skrin laptop wa....

" 18 virus detected "....click start protection to remove the virus

saya pun xtaw la kenapa ting tong sangat klik la start protection tu n terus install.....hai la sakinah,,,,awat la hang mengong sangat..kan dah kne spam.....padan la muke hang....hahahahaha...

seyes,,,wa mmg tensen la kan babe.....mane tak nye setiap 5 minit sekali keluar la ntah pe2 benda kat skrin laptop wa...cm nak bagi peringatan pasal virus tu la kan....tensen babe tensen.....

saya dh godek sini godek sana dh,,,,nak hilangkan benda ni cmne....xjmpe..bila nak delete dia cakap need permission tapi ade option try again n cancel jerk....nak need permission pe nya...wa pun xpham....

sepanjang saya wat entry nie...ade 3 kali kuar securty alert tu..pehhh...tensen babe..tensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ni ha...sempat saya print screen 




fuhhh...fuhhh...sabar sakinah sabar.....ujian...dugaan...cobaan


No comments: