TERBARU

Saturday, February 19, 2011

kau selamanya

pompuan ni kan kalau xjiwang cm xsah jerk.....aku la kan..orang lain aku xtaw.....istilah yang lebih sesuai bukan jiwang tapi jiwa yang ingin disayangi dan menyayangi....sebenarnya, aritu roomate aku ade tunjukkan lagu heliza yang terbaru "kau selamanya"...**thumb up up** untuk lagu nie...sesuai dengan jiwa aku yang agak menjiwa nie.....terima kasih pada roomate tercinta sebab show me the meaning of being lonely  clip video....so, know..let me share with uolz guys....enjoy watching the clip video and give me comment =)


aku amat sayang kamu
dari dulu hingga kini
tak berubah ku terlena keranamu

walau apa pun terjadi
aku setia menyayangi
diri kamu kan berada di hatiku

kau insan teristimewa
dulu kini selamanya
ku terima kan dirimu oh sayangku

ku harap kau pun begitu
sama-sama mencintai
oh indahnya cinta ini bersamamu
terima lah diriku seadanya sederhana
ku berserah kepadamu ya Ilahi

kau insan teristimewa
dulu kini selamanya
ku terimakan dirimu oh sayangku

ku harap kau pun begitu
sama-sama mencintai
oh indahnya cinta ini bersamamu

kau insan teristimewa
dulu kini selamanya
ku terimakan dirimu
oh sayangku

ku harap kau pun begitu
sama-sama mencintai
oh indahnya cinta ini bersamamu

kau insan teristimewa
dulu kini selamanya
ku terimakan dirimu oh sayangku

ku harap kau pun begitu
sama-sama mencintai
oh indahnya cinta ini bersamamu

aku suka lirik dia...aku suka heliza yang comey tu..pakai pe pn cantikkk.....tapi yang pasti..aku suka...ni2 yang kat bawah ni.....
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kau selamanya....insyaAllah...amin 

sekian...

sehingga berjumpa lagi =)

2 comments:

bunga said...

kau selamanya di jiwa ku..cewahhh..

sakinah88 said...

hihihi....chewaaahhhhh