TERBARU

Wednesday, January 5, 2011

woot-woot bloglist

oppppsssss...dh kne tag oleh SI COMOT YANG COMEL untuk join bloglist woot-woot nie....disebabkan masih muda dan mentah lagi kan dalam dunia blog ni...so, xsalah la asenya nak menyempit2 kat woot-woot bloglish nie...

woot-woot dh kne kan syarat dh... 


  1. follow woot woot...(click jerk kat "Follow" yang ade kat sidebar woot-woot  tu wokeh...xsusah pun)
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "(jangan tuleh tjuk lain plak)....
  3. dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang woot-woot dh tulis....(ni copy paste dh ni,,pastu edit-edit skit..yang dalam braket ni ayat saya la kan...bukan woot2..sje jerk..hihihi)
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini.
skunk my turn nak penuhi syarat2 tu la plakkan.....

blog ni blog campur-campur cam rojak.....syok wooo...hahahaha
entry besh yang penah tulis...pehhhhhh,,ni yang sesak nafas ni...al maklum bru lagi,,,mane nak taw entry mne yang besh..hahahahah..tapi saya letak jerk la kan
~~~~ http://sitinoorsakinah.blogspot.com/2010/12/bibir-kering-dan-merekah.html~~~
~~~http://sitinoorsakinah.blogspot.com/2010/12/biar-begini-sampai-kapan-pun.html~~~~

next,,kita tgk spe yang kne::::
::: dayah :::
::: aina :::
:::miss independent :::

selamat mencuba sumer and boleh la knl ngan WOOT_WOOT

1 comment: