TERBARU

Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA........................



Ben Ashaari @ BA kata.......mereka kata adalah segmen 2011 yang dibuat untuk sumer blogger baru atau lama...so,,mmg kne dan sesuai sgt la kan coz saya blogger baru yang baru pandai meniarap dalam dunia blogging nie....wahahaha

kepada blogger yang sedang melwat blog "Colour of True Life" ni..sakinah ucapkan tQ so much dan selamat datang...blog ni biasa jerk,,,banyak kekurangan mungkin...al-maklum la orang baru..xde banyak pengalaman lagi, n3 pn xsmapai 50...kalau nak ikutkan rangking tu kira fail la kan...hihihi... but still i hope uolz enjoy terjah masuk blog nie.....say cheeeeeeeeeeeseee dan selamat berkenalan.....

3 comments:

manna_salwa said...

gud luck and all the best ye..

(^_^)

Lulu caldina said...

Betul ke penyokong bola?

sakinah88 said...

salwa : TQ =)

lulu : penyokong bola ape????xpham..hihi