TERBARU

Wednesday, January 19, 2011

Mama Cyda 1st GiveAway

kali ni cik dayah plak tag saya


syarat-syarat : 
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. 
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.
klik banner kat ats tu k untuk join =)

sekarang nak tag 


selamat mencuba sumer =)



2 comments:

Cyda Acme said...

salam dear,
thanx sudi join n gudluck!!

jangan lupa letak banner kat sidebar skali yek. then inform Mama semula :D

sakinah88 said...

ur welcome mama =)