TERBARU

Sunday, January 2, 2011

Luckydraw yang lucky

status internet sekarang adalah lembap seperti kura-kura berpacaran yang sedang bersiar-siar di taman...saje jerk letak status internet dlu.....xde motif langsung...wakakakaka......


ehhh....ni pesal tetiba ade tertepek gambar kat ats tu lak kan...actually, mula-mula nak ucap time kasih pada misz nana sebab wat segmen luckydraw nie...ohhh,,,sungguh xsngka,,,ter"lucky" plak kali ni....selama hampir 23 tahun saya bernafas ni la my second luckydraw yang lucky.....hahahaha....permulaan 2011 yang ala-ala baik gitu...alhamdullillah....moga 2011 akan terus jadi lebih baik untuk saya dan untuk sumer..... =)


6 comments:

puteri plastik said...

petnda baek untk thun bru ni..
heee...ryte??

sakinah88 said...

hihi,,,insyaAllah puteri plastik...tQ dear =)

iEyDaIsMyNamE said...

pon2 !!!
tag kamu ~

http://cinta-aku-dan-dia.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Hanim Mahali said...

congratz for the lucky..

cikanna said...

taniah menang GA...

sakinah88 said...

tQ =)