TERBARU

Saturday, January 8, 2011

KISAH KASUT, AKU DAN KEDAI KASUT



kasut???kasut tu apa???aisyyykkk,,memang nak kena ketuk kepala la kan spe yang xkenal kasut...memang kes pelik bin ajaib la kalau ade orang waras yang xkenal apakah kasut...meh nak habaq mai kisah kasut, aku dan kedai kedai kasut..

seyes aku xigt dh tarikhnya bila tapi aku ingat lagi ape yang berlaku pada aku, kasut dan kedai kasut tu....tambah sowg lagi watak dalam citer ni adik aku, Jannah.....citer bermula apabila aku teman dia cari kasut...aku suka kasut yang agak tinggi dan xsuke kasut yang flat sebab aku ni rendah orangnya..tapi adik aku plak len...die suka kasut yang flat sebab dia tinggi....kami singgah VERNS dan tgk kasut2 yang sesuai....waktu adik aku ngah test2 kasut yang dia berkenan,,aku pun test2 gak kasut2 yang aku berkenan....then,,aku kemas2 kasut yang aku test tu..kowg leh predict tak pe yang berlaku.....aku yakin xramai yang ade pengalaman cmni....ntah cmne,,,aku leh letak kasut adik aku kat tempat kasut bru2 tu...kowg leh bayang tak..kasut lama di kalangan kasut-kasut baru..leh wat karangan autobiografi ni..."kisah si kasut lama bersma teman-teman baru"..wahahahaha....bila adik aku dh siap test..dia pun cari kasut dia,,,pehhhh,,,xleh tahan la kan..aku pun tumpang cari sekali...cari punye cari rupanyan kasut dia ade atas rak....kitowg pun ape lagi..gelak sakan la kan kat situ...giler malu and lawak babe..cmne aku leh xperasan..mungkin sebab ksut dia nampak cm ksut baru kot...sekarang aku lebih berhati-hati dlm bab nie....aku xkan benarkan diri aku nampak di"badut"kan untuk kali ke dua...wahahahha....

eh..pesal kau citer pasal kau ngan kasut plak sakinah.....sebabnya aku di tag oleh my fwenz, Syazana untuk join contest You, ME and Shoes....


contest end on Jan 24rd, 2011
for further information,,,klik,,klik and klik banner kasut gerak2 kat ats tu wokeh..mudah saja... 

sekarang keje tag-menge"tag"...

:::: cekla ::::
::::yana::::
:::::intan::::
:::ujang:::

jom ramai2 join this contest....nak taw syarat-syaratnya klik kat SINI oke....

contest ini tamat pada January 23th , 2011 tepat pukul 23.59 pm 

8 comments:

Ujang9897 said...

alamak..kasut ek..heheh..

jap2..tgh korek2 idea..ada nanti laksanakan k..hihi..

thanks..

Mas-Azi-Mah said...

hahahahahahaha :D

Nur Syazana Ramli said...

bapak lawak!!

y-A-n-A said...

yana kena tag?? uisy.. tq.. :DD t yana wat k.. :))

sakinah88 said...

ujang : xpe2..nnti dh ade idea..join wokeh =)

mas-azi-mah : =)

nana : hahaha..taw xpe

yana : wokeh...yana wat k nnti =)

CekLa said...

ada kene mengena ni..hehehhe

Syida Shukor said...

never had this experience ! kalau i mesti dah gelabah dah :P


goodluck you ! i'll announce the winner soon ! (:

sakinah88 said...

syida : TQ dear =)