TERBARU

Tuesday, January 11, 2011

GILERR CANTIK GAMBAR-GAMBAR SHUTTERSTOCK....

Semalam waktu ngah cari gambar-gambar untuk wat header baru blog, cari punye cari punye cari....jmpe banyak giler gmbar yg ade caption shutterstock...sumer cantik babe...seyes cantik....rupa-rupanya shutterstock ni website yang menghimpunkan sumer gambar-gambar dari ramai photografi..



leh wat duit gak ngan shutterstock nie....xcaye tgk snie....

leh p kat web SINI.....


gambar-gambar dia pun ade banyak category...jom layan gambar2 shutterstock



dua-dua gambar kat ats tu category outdoor...wat pre-wedding besh kot gambar cmni..seyes!!!




category animals


category interior



cantik-cantik kot..suke gambar2 dia...shutterstock ni ade BLOG, FACEBOOK jgk wokeh

nampak tak gambar kat ats nie....ni la yang saya pilik untuk jdikan header
kalau nak cuci-cuci mata tgk gambar-gambar cantik ni klik and klik and klik jerk link2 kat ats tadi wokeh derrr.....

selamat menjamu mata..hihihi

7 comments:

Mas-Azi-Mah said...

yang gambar macam kat sawah padi tu memang superb ahhh..... leley air liur ni tengokkk gambar cantikcunmemeltops ni.. ahaha





http://mas-azimah.blogspot.com/

Nur Syazana Ramli said...

weh..ajo la... kedekuT!

sakinah88 said...

mas-azi-mah : seyes cantik2 kan..bukan air liur jerk meleleh..berdarah hidung2..hahahahaha

sakinah88 said...

syazana : cik nana cyg,,nak suh ajar pe????hihihi

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

CekLa said...

memang diakui cantik, nak ambil ade watermarks pulakk. heheheh

sakinah88 said...

mr.swift : tQ....dtg lgi er =)


cekla : tu la psl..ade watermarks tapi leh cover jerk..hihi